top of page

Van harte gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk!

Jullie zijn op dit moment waarschijnlijk druk bezig met de voorbereidingen voor jullie grote dag. Een belangrijk onderdeel hiervan is de feestavond. Hiervoor zijn jullie op zoek naar een DJ die lekkere muziek draait en de voetjes van de vloer krijgt. De DJ moet tenminste aan de volgende zaken voldoen:

DJ moet ervaren en betrouwbaar zijn

DJ moet lekkere dansmuziek draaien

Licht en geluid show moet er spetterend uit zien

Op deze pagina laten wij jullie graag zien dat Fullpull aan jullie wensen voldoet!

Onze werkwijze

Kennismaking   

Vooraf plannen we altijd een persoonlijk gesprek in. Tijdens dit gesprek bespreken we de avond van A tot Z en nemen we uitgebreid jullie wensen door.

Voorbereiding  

De DJ verdiept zich vooraf in de muziekale wensen van het bruidspaar. Op de grote dag zijn we ruimschoots op tijd aanwezig om onze licht- en geluidshow op te bouwen.

Feestavond!     

Op jullie feestavond draaien we de lekkerste muziek en zorgen we ervoor dat de voetjes van de vloer gaan. Uiteraard zijn verzoekjes altijd welkom!

Op jullie feestavond draaien we de lekkerste muziek en zorgen we ervoor dat de voetjes van de vloer gaan!

Licht en geluid

Alleen het beste is goed genoeg voor jullie bruiloft. Daarom beschikt Fullpull over een professionele licht en geluid show om jullie trouwlocatie om te toveren tot feestzaal

Flitsende lichtshow   

Fullpull beschikt over een flitsende lichtshow met scanners, moonflower en blacklight. Desgewenst brengen we ook een rookmachine mee.

Verlichte DJ Booth   

Onze unieke LED matrix DJ booth speelt multicolor effecten en brengt sfeer naar de dansvloer.

Prof. geluidsysteem  

Ons professionele  geluidsysteem zorgt voor heldere weergave van de muziek. Meer dan voldoende power met een diepe bass!

We zorgen ervoor dat het een top-feest wordt. Daar kun je op vertrouwen!

Onze bruiloft DJs

Veel enthousiasme en energie uit te stralen

De zaal goed aan te voelen

Jullie favoriete hits te draaien

Verschillende stijlen door elkaar te mixen

Verzoekjes te draaien

Onze Bruiloft DJs hebben jarenlange ervaring en krijgen jong en oud op de dansvloer. Ze kennen de juiste plaatjes en zorgen voor een onvergetelijk feest met de hits van toen en nu. Dit doen ze door:

Kortom onze DJs weten precies hoe ze van jullie bruiloft een onvergetelijk feest kunnen maken. 100% succes gegarandeerd!

Op jullie grote dag staan jullie centraal!

Onze klanten aan het woord

Wij vinden tevreden klanten erg belangrijk. Daarom vragen we bij ieder feest waar we draaien of het bruidspaar een berichtje wil achterlaten in ons gastenboek

Topavond

Joost en Saskia

Dankzij jullie is ons 12.5 jarig huwelijks feest fantastisch geworden. Jullie hebben het echt iedereen naar hun zin gemaakt. Wat een top avond! Wij wilde het feest graag afsluiten met een hardstyle set, deze werd verzorgd door Anton....wauw, wat kan die jongen draaien!

Jos & Anton enorm bedankt!

Superfeest

Simon en Yvonne

Wij hebben Fullpull via internet gevonden en vonden het toch wel een beetje spannend want je weet nooit wie er komt. Zij hebben onze stoutste verwachting  overtroffen en een superfeest afgeleverd. Het moet wel een beetje op gang komen maar toen de dansvloer eenmaal gevuld was ging het echt los. Super bedankt jongens voo r deze heerlijke avond! Groetjes Simon en Yvonne

Bedankt!

Mark en Sandra

Full pull heeft op onze bruiloft gedraaid en heeft er echt een heerlijk feestje van gemaakt. Wij zouden ze zeker aan onze vrienden aanraden.

Fullpull Bedankt!!!

Chris en Joni

Nadat we de avond vooraf hadden doorgenomen en onze wensen hebben aangegeven is op de grote dag alles super verlopen. Voor de gasten er waren stond de show er helemaal klaar voor en jullie hebben elk paar voeten in de zaal aan het dansen gekregen. Ga zo door, groetjes Chris en Joni.

1 / 1

Please reload

Meer weten?

Neem nu contact met ons op. Wij helpen u graag verder met vragen of een vrijblijvende offerte.

SO15.02-154_edited
IMG_9496
JASPER-ELVIRA-PIXED-0454
SO15.02-96_edited
bottom of page